Oletko etsimämme uusi tiimin jäsen?

Konemyyjä, Sipoonlahden toimipiste

Green Master Oy on kasvava, ketterä konemyyntiin ja maahantuontiin keskittynyt yritys jolla on toimipisteet tällä hetkellä sekä Oulussa että Porvoossa. Tämän kesän aikana avaamme täysin uudet, näyttävät ja modernit toimitilat Sipoonlahteen moottoritien varteen paraatipaikalle.

Etsimmekin nyt uutta jäsentä tiimiimme Sipoonlahden toimipisteeseen konemyyjäksi.

Tulet osaksi kehityshakuista organisaatiota, jolla on kattava ja mielenkiintoinen portfolio innovatiivisia ja eteenpäinkatsovia brandeja – Sunward kaivinkoneet, Venieri pyöräkoneet ja Farmtrac traktorit.

Prosessikehittäminen, CRM ja ERP eivät ole vieraita konsepteja, palvelumuotoiluajattelu ei nosta niskakarvoja pystyyn, ja ruutupaperi sekä lyijykynä ovat korkeintaan ristinollaa varten. Edellytämme englannin kielen taitoa, ja ruotsin kielen taito katsotaan markkina-alueen johdosta erityiseksi plussaksi.

Sinä tuot ammattitaitosi ja erityisosaamisesti pöytään, me koulutamme sinulle loput. Kerro meille itsestäsi, taustastasi, ja ajatuksesi siitä minkälainen on mielestäsi toimiva tulevaisuuden myyntiorganisaatio. Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla mahdollisine liitteineen heti meille, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä sähköpostia osoitteeseen: mika@greenmaster.fi, ja laita otsikoksi TYÖHAKEMUS. Voit myös tulla morjenstamaan tiimiämme joko Oulun tai Porvoon toimipisteeseen!