K1200

Uudistunut pyöräkone: Parempi, vahvempi, tehokkaampi

Tutustu uudistuneeseen kiinalaiseen pyöräkoneeseen joka on saavuttanut huippusuosion Euroopassa. Tämä kone tarjoaa huomattavia parannuksia suorituskyvyssä ja käytettävyydessä ollen entistäkin tehokkaampi ja monipuolisempi työkone erilaisiin tehtäviin.

Parantunut käsiteltävyys:

Paremman hydrauliikan ansiosta koneen ohjattavuus on pehmeämpää ja tarkempaa tehden ajamisesta miellyttävämpää. Hydraulitankki on sijoitettu sivulle, lähelle pumppua. Puomin kellunta on nyt vakiona, mikä parantaa työn tarkkuutta ja helpottaa työskentelyä vaihtelevassa maastossa.

Jämäkkä runkorakenne ja vakaa ajo:

Runko on suunniteltu kestävyyttä silmällä pitäen, ja se tarjoaa jämäkkyyttä ja vakautta. Ajotuntuma on vertaansa vailla, ikään kuin ohjaisit isompaa konetta.

Laadukas työnjälki

Panostettu laatuun, ja se näkyy hitsauksessa ja maalauksessa. Kone kestää kovaa käyttöä, ja sen ulkonäkö säilyy houkuttelevana pitkään.

Uudistunut Ohjaamo:

Ohjaamo on suunniteltu uudelleen tarjoamaan entistäkin parempaa mukavuutta ja käytettävyyttä.

Tekninen tuki ja varaosien saatavuus:

Tehtaan teknistä tukea on kehitetty ja parannettu ja varaosien saatavuus on entistä varmempaa ,voit luottaa siihen, että koneesi pysyy aina parhaassa mahdollisessa kunnossa.

Voimakas ja hiljaisempi Turbomoottori Yunnei Powerilta:

Kone on varustettu voimakkaalla ja hiljaisemmalla turbomoottorilla, jonka valmistaa arvostettu Kunming Yunnei Power. Luotettavan ja tehokkaan Stage 5 moottorin urealaiteeton suunnittelu takaa ympäristöystävällisen käytön. Kunming Yunnei Power on 60 vuoden ajan ollut edelläkävijä dieselmoottoreiden tuotekehityksessä ja tuotannossa. Moottoritehdas sijaitsee Kunmingin talous- ja teknologiakehitys alueella, ja sen yhteispinta-ala on noin 600 000 m2. Vuotuinen tuotantokapasiteetti on vaikuttava: 400 000 dieselmoottoria hyötyajoneuvoihin, 200 000 dieselmoottoria henkilöautoihin ja 150 000 dieselmoottoria offroad-koneisiin.

Eurokiinnike:

Kiinnitä työlaitteesi helposti ja löydä sopivat lisälaittet vaivatta, sillä kone on varustettu Eurokiinnikkeellä.

Green Master pidättää oikeuden muuttaa hintatasoa ilman ennakkoilmoitusta, jos toimitus kustannukset muuttuvat merkittävästi.

1200
Nostoteho
3300
Kokonaispaino
n. 30 km / h
Nopeus

Vakiovarusteet

Hydraulinen kiinnike
Sähköinen suunnanvaihto
Led-valot
Kauha 0,65 m3
Puomin kellunta
Moottorin lämmitin
Kunming Yunnei Power Co., Ltd. Stage 5 moottori

Tekniset ominaisuudet

Pituus 5049 mm
Leveys 1720 mm
Korkeus 2530 mm
Paino 3300
Vakiorenkaat 20.5/70-16
Ajovoimansiirto Mekaanishydrostaattinen
Työhydrauliikka - l / min
Kippikorkeus 2547
Moottorityyppi Yunnei Stage 5
Teho 37 kW
Polttoaine Diesel
Ajonopeus noin 20 km / h
Tieliikennekäyttö Sopii tieliikennekäyttöön
Takuu Vuoden varaosatakuu