K1600

Uudistunut pyöräkone: Parempi, vahvempi, tehokkaampi

Tutustu uudistuneeseen kiinalaiseen pyöräkoneeseen joka on saavuttanut huippusuosion Euroopassa. Tämä kone tarjoaa huomattavia parannuksia suorituskyvyssä ja käytettävyydessä ollen entistäkin tehokkaampi ja monipuolisempi työkone erilaisiin tehtäviin.

Parantunut käsiteltävyys:

Paremman hydrauliikan ansiosta koneen ohjattavuus on pehmeämpää ja tarkempaa tehden ajamisesta miellyttävämpää. Hydraulitankki on sijoitettu sivulle, lähelle pumppua. Puomin kellunta on nyt vakiona, mikä parantaa työn tarkkuutta ja helpottaa työskentelyä vaihtelevassa maastossa.

Jämäkkä runkorakenne ja vakaa ajo:

Runko on suunniteltu kestävyyttä silmällä pitäen, ja se tarjoaa jämäkkyyttä ja vakautta. Ajotuntuma on vertaansa vailla, ikään kuin ohjaisit isompaa konetta.

Laadukas työnjälki

Panostettu laatuun, ja se näkyy hitsauksessa ja maalauksessa. Kone kestää kovaa käyttöä, ja sen ulkonäkö säilyy houkuttelevana pitkään.

Uudistunut Ohjaamo:

Ohjaamo on suunniteltu uudelleen tarjoamaan entistäkin parempaa mukavuutta ja käytettävyyttä.

Tekninen tuki ja varaosien saatavuus:

Tehtaan teknistä tukea on kehitetty ja parannettu ja varaosien saatavuus on entistä varmempaa ,voit luottaa siihen, että koneesi pysyy aina parhaassa mahdollisessa kunnossa.

Voimakas ja hiljaisempi Turbomoottori Yunnei Powerilta:

Kone on varustettu voimakkaalla ja hiljaisemmalla turbomoottorilla, jonka valmistaa arvostettu Kunming Yunnei Power. Luotettavan ja tehokkaan Stage 5 moottorin urealaiteeton suunnittelu takaa ympäristöystävällisen käytön. Kunming Yunnei Power on 60 vuoden ajan ollut edelläkävijä dieselmoottoreiden tuotekehityksessä ja tuotannossa. Moottoritehdas sijaitsee Kunmingin talous- ja teknologiakehitys alueella, ja sen yhteispinta-ala on noin 600 000 m2. Vuotuinen tuotantokapasiteetti on vaikuttava: 400 000 dieselmoottoria hyötyajoneuvoihin, 200 000 dieselmoottoria henkilöautoihin ja 150 000 dieselmoottoria offroad-koneisiin.

Eurokiinnike:

Kiinnitä työlaitteesi helposti ja löydä sopivat lisälaittet vaivatta, sillä kone on varustettu Eurokiinnikkeellä.

Green Master pidättää oikeuden muuttaa hintatasoa ilman ennakkoilmoitusta, jos toimitus kustannukset muuttuvat merkittävästi.

1600 kg
Nostoteho
3800 kg
Kokonaispaino
n. 35 km / h
Nopeus

Vakiovarusteet

Hydraulinen kiinnike

Sähköinen suunnanvaihto

Led- valot

Kauha 0,7 m3

Puomin kellunta

Moottorin lämmitin

Kunming Yunnei Power Co., Ltd. Stage 5 moottori

(saatavissa lisämaksulla Kohler tai Gummins Stage 5 moottorilla)

Tekniset ominaisuudet

Pituus 5095 mm
Leveys 1850 mm
Korkeus 2557 mm
Paino 3800 kg
Vakiorenkaat 23.5/70-16
Ajovoimansiirto Mekaanishydrostaattinen
Työhydrauliikka 75 l / min
Kippikorkeus 2394 mm
Moottorityyppi Yunnei Stage 5
Teho 45 kW
Polttoaine Diesel
Ajonopeus noin 35 km / h
Tieliikennekäyttö Sopii tieliikennekäyttöön
Takuu Vuoden varaosatakuu