Kokemuksia

Mikään tai kukaan ei ole parempi puolestapuhuja kuin tyytyväinen asiakas. Ja meillä niitä piisaa monta. Tutustu käyttäjien kokemuksiin Green Master -kuormaajista. Tässä muutamia poimintoja kiitoksista, joita pyöräkoneemme ovat saaneet.

Mikko Hallikainen on meille erityinen asiakas, sillä hän osti meiltä Suomen ihka ensimmäisen Green Master 320 -pyöräkuormaajan syksyllä 2017. Näin ensiasiakkaamme kuvaili kokemuksistaan GM 320 -mallin työvoittoiselta neitsytmatkalta, joka tietenkin jatkuu vielä pitkälle tulevaisuuteenkin:


”Se on toiminut moitteettomasti Pudasjärven kesä- ja talviolosuhteissa. Koneella on tehty niin piharakennus- kuin lumitöitä. Green Masteria ajaa myös perheen 10-vuotias poika, joka käsittelee konetta kuin vanha tekijä. Kone on yksinkertainen, helppo ja jouheva käsitellä. Sillä tekee kaikki työt siinä missä länsimaisillakin koneilla. Huolehdin itse koneen huollosta, ja varaosat saa näppärästi Oulun Ruskosta samalle päivälle. Jos jotain kehitysehdotusta on, niin moottorin ääni kuuluu voimakkaasti hyttiin, mutta sekään ei ole haitannut. Kaikkiaan Green Master on kustannustehokas koko perheen monitoimikone!”

– Mikko Hallikainen, Pudasjärvi

”Green Masteri 320 on todella tehty kiinteistöhuoltoon. Hytin korkeuden vuoksi sieltä on erinomainen näkyvyys. Peruuttaessa takaosa on täysin havaittavissa, eikä tarvitse arvuutella missä perä liikkuu. Kone on kevyt käyttää ja käsitellä myös ahtaissa paikoissa. Green Master pyörittää harjalaitteen siinä missä muutkin.”

– Kalevan Talonmiespalvelut Oy, Tampere

”Green Master 380B palvelee asiakkaita Jyväskylässä Koura-Auton toimipisteellä. Green Masterilla lastataan asiakkaiden kyytiin haketta, soraa sekä muita maa-aineksia. Yrittäjän mielestä kone on kuin luotu tehtäväänsä.”

– Koura-Auto, Jyväskylä

”Greenmaster 320 kokemus miellyttävä! Kokoisekseen ketterä ja käytännöllinen. Vaihteisto näppärä. Ajoasento hyvä isollekkin miehelle. Kauha sopivan kokoinen, ahtaiden paikkojen hyvä peruskone.”

– Tomppa, 40 vuotta koneiden parissa

”Green Master 380B hoitaa työnsä mallikkaasti Kilpisjärvellä. Tyytyväiset asiakkaat hoitavat monipuolisesti kiinteistöhoitoa ja mökkialueiden aurauksia.”

– Tunturikone Ay

”Viitaset ostivat perheen maatilalle pienten ennakkoluulojen jälkeen Green Master 160 pyöräkoneen. Päätös syntyi, koska vastaavista länsimaisista koneista olisi joutunut maksamaan tuplaten enemmän. Kone tuli lisälaitteilla, johon kuului avoharja, pitkäpohjainen tasauskauha sekä peruskauha. Viitasen perhe on ollut todella tyytyväinen koneeseen. Soitettaessa kuulumisia toteaa perheen poika, että nyt on kone, jossa hintalaatusuhde on kohdallaan. Green Master pystyy kokonsa vuoksi hoitamaan miltei kaikki navetassa tapahtuvat työtehtävät. Green Master on korvannut kottikärryt, jotka on heitetty nurkkaan. Konetta on hyvä käsitellä, mahtuu ahtaisiin paikkoihin sekä yksinkertainen käyttää. Perheen naiset ovat myös innostuneet koneella työskentelystä. Perheessä on myös muita pienkuormaajia, mutta Green Masterissa on tuplaten enemmän voimaa, vääntöä sekä ajonopeus hyvä, jolloin työt sujuvat rivakasti. Green Masterin jälkeen perheen muut pienkoneet tuntuvat kertoman mukaan käpyseltä eikä paluuta vanhaan ole. Koneeseen on kertynyt tunteja jo 70 muutaman viikon sisällä.”

– kertoo tyytyväinen koneen omistaja